Искам бебе

 
Искам бебе

 
Рейтинг: 3.00
(1771)
Новини и събития
Фонд за асистирана репродукция
Да подадем ръка
Демографски срив
Връзки
За контакти
Адреси на клиники
Адреси на лаборатории
Картички
Пиете ли фолиева киселина?
Какво е стерилитетът?
Харесва ли Ви сайта?
Форум
Други чатове и форуми


СДРУЖЕНИЕ ЗАЧАТИЕ Статии от Зачатие Полезна информация Женски календар Въпроси и предложения Архив "Въпроси"

СДРУЖЕНИЕ ЗАЧАТИЕ / Дейности на сдружение "Зачатие"

09 Ноември 06, 09:37
Акция "Буркан"

Над 270 000 български семейства са „заловени” в клопките на стерилитета. За над 270 000 семсйства детето е не просто продължаване на рода, детето е мечта и не просто мечта, а блян.

На 1000 от тези 270 000 семсйтсва държавата реши да помогне, но както всичко така и това беше опорочено. НЗОК отново се подигра с мъката на хората, с техните надежди.

Ин-витро означава „бебе в епруветка”. Ин-витрото е надежда за семсйствата със здравословни проблеми. Нека да се обединим и да покажем на НЗОК, че сме силни и ще се борим, за правата и за мечтите си. Децата са красотата на нашият живот, децата са нашето бъдеще.На 05.11.2006 г. от 13 часа, се проведе протест пред касата. Ще позволят ли държавата и управляващите да увехне тази красота? Всички които искаха да подркепят акцията, но нямаха възможност да присъстват на протеста, изптаиха картичка с буркан с цветя, в знам на протеста срещу спиране на програмата ин-витро.

Протеста отразиха националните медии - БТВ, НТВ, Канал 1, Европа, Диема 2, MSAT и др., както и много ежедневници! Събитието не пропуснаха и радиостанциите - Хоризонт, БГ радио, Радио 1, Дарик радио, радио Z rock, радио Варна.

Монитор, News.bg, Новини - dir.bg, BNT.bg, Sofia.dir.bg, moreto.net, rusbg.comДжи Ем Джи Клиник, 24 часа, Днес.бг, Сега, Всеки ден, радио Варна    

В резултат на Акцията, НЗОК отпусна още 140 бр. протоколи за ин-витро!


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.2181