Искам бебе

 
Искам бебе

 
Рейтинг: 3.00
(1771)
Новини и събития
Фонд за асистирана репродукция
Да подадем ръка
Демографски срив
Връзки
За контакти
Адреси на клиники
Адреси на лаборатории
Картички
Пиете ли фолиева киселина?
Какво е стерилитетът?
Харесва ли Ви сайта?
Форум
Други чатове и форуми

БЛОГ АРХИВ
«« февруари 2020 »»
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  


СДРУЖЕНИЕ ЗАЧАТИЕ Статии от Зачатие Полезна информация Женски календар Въпроси и предложения Архив "Въпроси"

Новини и събития 18:46
« Обратно
БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ НА ЕКИПА НА ИН ВИТРО ЦЕНТЪР – ПЛЕВЕН В БУРГАС
Доц. д-р Емилияна Конова, имунолог, д-р Алкан Емин, акушер-гинеколог и д-р Виолета Рилчева, специалист по вътрешни болести и андролог в Медицински център „Клиничен институт за репродуктивна медицина” Плевен, ще направят безплатни консултации с пациенти в Бургас на 25 юли 2009 г. Консултациите ще се проведат в „Плаза Хотел Бургас”, ул. „Богориди” 42.

Желаещите да се консултират с доц. Конова и д-р Емин, както и да обсъдят проблемите по отношение на мъжкия фактор с д-р Рилчева, могат да се запишат предварително на тел.: 064/804 790 – до 24 юли 2009 г.

--------------------------------------------------

Водени от своите идеи и опит в областта на репродуктивната медицина, лекари от Център за репродуктивно здраве - Плевен, Рaйнхард център за репродуктивна медицина и Миленова имунологична лаборатория - Чикаго, се обединиха в създаването на качествено нов за България център за диагностика и лечение на безплодие.

Мисията на центъра е да осигури на бездетните семейства комплексна диагностика на причините за безплодие, както и възможности за лечение – консервативно или чрез ин витро техники. Освен постигане на бременност, центърът осигурява и диагностично проследяване и поддържащо лечение по време на бременността при жени с повтарящи се загуби на плода или след ин витро процедури.

Философията на центъра е, че лечението на безплодието е сложен и комплексен процес и не е обект само на една медицинска дисциплина. Едностранното изследване и лечение само на гинекологични проблеми, както и пристъпването към скъпо струващи ин витро процедури без предварително изследване на възможни причинни рискови фактори, е предпоставка за намален шанс за успех, загуба на средства и време и поредното разочарование в надеждите на семейството.

Вярата на центъра е, че лекарите, лекуващи безплодие, трябва да са личности с висок личен морал, да имат вродени любов и милосърдие и да дават най-доброто от себе си за своите пациенти. Ето защо, екипът на центъра е сформиран преди всичко, според личните качества на хората и след това според техния професионализъм.

Вярваме, че опитът ни в лечението на безплодието, желанието да не спираме, а да развиваме своите познания, отговорността и най-вече – добрите намерения, ще ни помогнат да създадем още един център в България, където семействата, които търсят помощ в желанието за свое дете, ще могат да я намерят.


12 Юли 09, 18:46    Коментари (4)

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1211